אוכל
צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל

תירס בגריל עם חמאה ורוטב סויה

נמאס לכם מהתירס המבושל הרגיל? הנה דרך להקפיץ אותו בכמה רמות טובות: ערבבו רוטב סויה, חמאה ושום, מרחו את הקלחים והניחו להם להיצלות בתנור ולספוג את הטעמים. תראו, הם יגידו לכם תודה

מאיר קוקבוק | mako אוכל | פורסם 14/11/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 קלחי תירס, נקיים מעלים ושטופים

1 כף גדושה חמאה

1 כף רוטב סויה

2 שיני שום, קצוצות

גבעול בצל ירוק, קצוץ דק

1 כפית שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את קלחי התירס בניירות אפייה, ומכניסים לתנור החם.

2 ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את שאר המרכיבים לחימום של דקה על האש ומעבירים לקערה קטנה.

3 אחרי 5 דקות בתנור, פותחים את נייר האפייה ומברישים את התירסים בתערובת החמאה במברשת עמידה לחום.

4 מחזירים את התירסים לתנור וחוזרים על הפעולה מדי 10 דקות למשך חצי שעה (3 פעמים). מוציאים ומגישים.

בקרו בבלוג של מאיר קוקבוק - ביסטייל

>> והנה תפוחי אדמה מעולים ברוטב על בסיס סויה