צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל
תירס בגריל עם חמאה ורוטב סויה
נמאס לכם מהתירס המבושל הרגיל? הנה דרך להקפיץ אותו בכמה רמות טובות: ערבבו רוטב סויה, חמאה ושום, מרחו את הקלחים והניחו להם להיצלות בתנור ולספוג את הטעמים. תראו, הם יגידו לכם תודה
מאיר קוקבוק | mako אוכל
| פורסם 14/11/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 קלחי תירס, נקיים מעלים ושטופים
1 כף גדושה חמאה
1 כף רוטב סויה
2 שיני שום, קצוצות
גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
1 כפית שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את קלחי התירס בניירות אפייה, ומכניסים לתנור החם.
2 ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את שאר המרכיבים לחימום של דקה על האש ומעבירים לקערה קטנה.
3 אחרי 5 דקות בתנור, פותחים את נייר האפייה ומברישים את התירסים בתערובת החמאה במברשת עמידה לחום.
4 מחזירים את התירסים לתנור וחוזרים על הפעולה מדי 10 דקות למשך חצי שעה (3 פעמים). מוציאים ומגישים.
בקרו בבלוג של מאיר קוקבוק - ביסטייל