אוכל
צילום׃ איליה מלניקוב, mako אוכל

בראוניז שוקולד לבן

הקינוח הפריך והמוכר בשינוי מהותי, פינוק אמיתי עם שוקולד לבן, פקאנים ופיסטוקים

אביב משה | mako אוכל | פורסם 09/08/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

600 גרם שוקולד לבן, חתוך לקוביות

90 גרם חמאה

3 ביצים

150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)

60 גרם אגוזי פקאן סיני, שבורים

60 גרם פיסטוקים קלופים

1/4 כפית סוכר

200 גרם קמח תופח (כוס וחצי)

אופן ההכנה:

1 ממיסים 150 גרם מהשוקולד עם החמאה (אפשר במיקרו).

2 מקציפים את הביצים והסוכר כ-10 דקות.

3 מוסיפים את תערובת הביצים ואת כל שאר החומרים (כולל כל השוקולד שנשאר) לשוקולד המומס, ומערבבים.

4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים 30 דקות ב-180 מעלות.

5 מצננים, חותכים לקוביות ומעבירים לקופסה אטומה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה