צילום׃ איליה מלניקוב, mako אוכל
בראוניז שוקולד לבן
הקינוח הפריך והמוכר בשינוי מהותי, פינוק אמיתי עם שוקולד לבן, פקאנים ופיסטוקים
אביב משה | mako אוכל
| פורסם 09/08/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
600 גרם שוקולד לבן, חתוך לקוביות
90 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)
60 גרם אגוזי פקאן סיני, שבורים
60 גרם פיסטוקים קלופים
1/4 כפית סוכר
200 גרם קמח תופח (כוס וחצי)
אופן ההכנה:
1 ממיסים 150 גרם מהשוקולד עם החמאה (אפשר במיקרו).
2 מקציפים את הביצים והסוכר כ-10 דקות.
3 מוסיפים את תערובת הביצים ואת כל שאר החומרים (כולל כל השוקולד שנשאר) לשוקולד המומס, ומערבבים.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים 30 דקות ב-180 מעלות.
5 מצננים, חותכים לקוביות ומעבירים לקופסה אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!