צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
לביבות תירס
פשוטות וקטלניות: לביבות בדיוק כמו של אמא
רוני מנדלמן | טעימא
| פורסם 29/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
קופסה גדולה של תירס משומר (למשקיענים, צריך לפחות 6 קלחי תירס טרי)
חצי כוס קמח
ביצה
חצי כוס חלב
קורט אגוז מוסקט מגורר
מלח
פלפל
צרור קטן של בצל ירוק, קצוץ
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מסננים את התירס ומערבבים עם שאר חומרי הבלילה.
2 נותנים לבלילה לנוח במסננת מעל קערה 10 דקות.
3 מחממים מחבת, מוסיפים שמן כך שיכסה את כל פניה ומניחים גם לו להתחמם.
4 יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת כף, משטחים ומעגלים קצוות.
5 מטגנים עד שהבלילה מתייצבת ומקבלת צבע, והופכים. מטגנים את הצד השני, ומוציאים לנייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב סויה בצד.