אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

לביבות תירס

פשוטות וקטלניות: לביבות בדיוק כמו של אמא

רוני מנדלמן | טעימא | פורסם 29/12/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

קופסה גדולה של תירס משומר (למשקיענים, צריך לפחות 6 קלחי תירס טרי)

חצי כוס קמח

ביצה

חצי כוס חלב

קורט אגוז מוסקט מגורר

מלח

פלפל

צרור קטן של בצל ירוק, קצוץ

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1 מסננים את התירס ומערבבים עם שאר חומרי הבלילה.

2 נותנים לבלילה לנוח במסננת מעל קערה 10 דקות.

3 מחממים מחבת, מוסיפים שמן כך שיכסה את כל פניה ומניחים גם לו להתחמם.

4 יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת כף, משטחים ומעגלים קצוות.

5 מטגנים עד שהבלילה מתייצבת ומקבלת צבע, והופכים. מטגנים את הצד השני, ומוציאים לנייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב סויה בצד.