אוכל
צילום׃ אסף רונן

אבו כאמל

קבבים מעולים שלא תרצו להפסיק לאכול

אייל שני | mako אוכל | פורסם 06/12/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

700 גרם אונגריף (מכסה צלעות עגל)

300 גרם פלדה טלה

חופן פטרוזיליה

1 בצל

1 שום

1 פלפל חריף

מלח לפי הטעם

פלפל לפי הטעם

להגשה

טחינה

ירקות טריים

פיתות

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל המצרכים ביחד במטחנת בשר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

2 מעבירים הכל לקערה, לשים היטב ויוצרים קבבים.

3 מחממים פלנצ'ה עם מעט שמן זית וצולים עד לרמת עשייה מדיום.

4 מגישים עם פיתות, טחינה, חריף וירקות.