אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

טוגני תפוח אדמה

הכי קריספי שיש, הכי קל שאפשר: צ'יפס ביתי פריך ומהיר שיכול להתאים לאירוח או כתוספת למנת בשר בארוחה

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 26/12/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

המתכון הזה פשוט מאוד להכנה ויהפוך את האירוח שלכם בסוף השבוע למוצלח במיוחד. מומלץ להגיש את הצ'יפס עם מטבל גבינה או סלסה מכל סוג שאתם אוהבים, אבל כמובן שהוא יכול גם להיות תוספת מצוינת למנת בשר עסיסית.

 

כדי להכין צ'יפס טורטיה, אתם צריכים רק חבילה של טורטיות ושמן עמוק לטיגון. פורסים את הטורטיות לחצי, לאחר מכן לרבעים וכל רבע ל-2 משולשים, מטגנים בשמן חם עד להזהבה - ומגישים חם.

מרכיבים (4 מנות):

לפי כוס מדידה של 200 מ"ל:

2 תפוחי אדמה בגודל בינוני

כוס גדושה של קמח

חצי כפית מלח

300 מ"ל מים

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1 בעזרת מטרפה מערבבים את הקמח, המלח והמים לבלילה אחידה.

 

2 בעזרת מנדולינה או סכין טובה פורסים את תפוח האדמה לאורכו לפרוסות של 2 עד 3 מ"מ עובי.

 

3 טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים בשמן חם משני הצדדים עד להזהבה יפה.

 

4 מניחים על נייר סופג לכמה רגעים, ומגישים חם.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 
>> בשבוע שעבר הכנו בובות לחם לחג המולד