אוכל

סירות חציל קלוי ממולאות בבשר בליווי טחינה

להכין סירות חצילים זה תענוג גדול. הטעם מעדן וכל אחד מקבל מנה אישית מרשימה וטעימה

סימה איפרגן | מאסטר שף | פורסם 20/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 93 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 עגבנייה

1 פלפל חריף

2 חצילים יפים

300 גרם אנטריקוט

200 מ"ל טחינה גולמית

חצי לימון

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

1 בצל

רבע צרור כוסברה קצוץ

 

אופן ההכנה:

1 פורסים את החציל לאורכו, מורחים את פניי החציל בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.

2 קוצצים דק את נתח האנטריקוט עד למצב של טחינה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

3 מטגנים בצל אחד חתוך לקוביות, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד להשחמה.

4 מוציאים את החציל, חורצים אותו במזלג ושמים מעל את תערובת הבשר עם הבצל. מחזירים לתנור לצריבה קלה נוספת.

5 מכינים את הטחינה בצד לפי הוראות היצרן ומוסיפם את הכוסברה הקצוצה.

6 קוצצים את העגבניות והפלפל החריף, מוסיפים מיץ מחצי לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.

7 מסדרים על הצלחת את החציל מעליו את הטחינה והכוסברה והסלט בצד.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה 553קלוריות
חלבונים 29 גרם
פחמימות 25 גרם
שומנים 38 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הרביעית של העונה החדשה