אוכל
צילום׃ Eric Naud, Istock

קינואה עם גזר ועשבי תיבול

תוספת בריאה לכל ארוחה

| null | פורסם 09/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

 1 כוס קינואה שטופה היטב

2 כוסות מים

1 בצל חתוך לקוביות

1 כף שמן זית
1 כוס גזר מגורר

פלפל שחור טחון טרי

מלח

חצי כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצות

אופן ההכנה:

1 מניחים בסיר את הקינואה עם המים וכחצי כפית מלח ומביאים לרתיחה. 2. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות. מכבים את האש,

משאירים את הסיר מכוסה למשך 5-10 דקות נוספות (אחרי 5 דקות טועמים, אם הקינואה מספיק רכה לטעמכם, מסננים ושוטפים אותה. אם לא – משאירים אותה במים החמים 5

 דקות נוספות ורק אז מסננים ושוטפים).

 3 במחבת נפרדת, מטגנים תוך כדי ערבוב את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. 4. מוסיפים את הגזר, ממליחים, מפלפלים ומטגנים (מעל להבה נמוכה) כ- 10 דקות. 5. מכבים את הלהבה, מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים ומוסיפים את הקינואה.

 ערבוב נוסף והמנה מוכנה להגשה.