אוכל
צילום׃ אור גץ, iStock

לפתן של סבתא

מנה אחרונה קלילה ומתוקה, מעולה לארוחת החג

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 06/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

100 גרם תפוחים יבשים

100 גרם שזיפים יבשים

100 גרם צימוקים

100 גרם מישמש (ניתן להוסיף כל סוג של פירות יבשים)

1 וחצי ליטר מים

חצי כוס סוכר

חצי שקית ג'לי בטעם דובדבנים

מיץ מלימון טרי

אופן ההכנה:

1 מבשלים את כל המרכיבים בסיר על אש נמוכה למשך 40 דקות ומערבבים מפעם לפעם.

2 מצננים ומעבירים למקרר עד להגשה.