דניס בעשבי תיבול
מנת דג בניחוח צרפתי
דידי בן ארוש | צו בישול
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 דגי דניס מפולטים ונקיים מעצמות
8 כפות יין לבן
4 מצקות ציר דגים
8 כפות שמן זית
10 פרוסות שום
מלח ים
10 עלי טרגון
10 עלי ריחן
10 עלי רוזמרין
4 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את היין הלבן, ציר הדגים, השום, המלח ועשבי התיבול. 2. מטגנים את הדג בשמן זית ומעבירים לתערובת עשבי התיבול. 3. מכניסים את הדג לתנור עד למידת העשייה הדרושה. 4. מסדרים את הדג על צלחת הגשה ומתבלים בלימון ושמן זית.