אוכל
צילום׃ Debi Treloar, GettyImages IL

שומר ממולא בגבינת עיזים ותימין

מנה מקורית של שומר במילוי קטיפתי מעודן - תוספת מיוחדת לשולחן השבועות

תומר צוק | "חוות צוק" - המעדנייה | פורסם 29/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

8 פקעות שומר חצויות ומנוקות
100 גרם חמאה
גביע גבינת עיזים 9% למריחה
רבע צרור תימין מפורר לעלים
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מוציאים עם סכין חדה את הלב של השומר.

3 חצי אחד ממלאים בחמאה, מלח ופלפל.

4 מערבבים את הגבינה עם התימין וממלאים את החצי השני של השומר.

5 סוגרים את שני החצאים ועוטפים בנייר אלומיניום.

6 מכניסים לתנור למשך 20 דקות.

7 מגישים חם.