צילום׃ Debi Treloar, GettyImages IL
שומר ממולא בגבינת עיזים ותימין
מנה מקורית של שומר במילוי קטיפתי מעודן - תוספת מיוחדת לשולחן השבועות
תומר צוק | "חוות צוק" - המעדנייה
| פורסם 29/04/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
8 פקעות שומר חצויות ומנוקות
100 גרם חמאה
גביע גבינת עיזים 9% למריחה
רבע צרור תימין מפורר לעלים
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מוציאים עם סכין חדה את הלב של השומר.
3 חצי אחד ממלאים בחמאה, מלח ופלפל.
4 מערבבים את הגבינה עם התימין וממלאים את החצי השני של השומר.
5 סוגרים את שני החצאים ועוטפים בנייר אלומיניום.
6 מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
7 מגישים חם.