אוכל
תמונת AVI׃ mako

רוסטביף עם עולש ממולא במוצרלה

מתכון לצלי בקר עסיסי עם עשבי תיבול. מנה נפלאה לאירוח

איתי כהן | מאסטר שף | פורסם 10/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לרוסטביף:

נתח סינטה במשקל ק"ג אחד

50 גרם חמאה

פלפל שחור גרוס

מלח גרוס

כפית תימין

לעולש:

1 עולש

4 קוביות מוצרלה

אופן ההכנה:

1 מורחים על נתח הבשר את החמאה, מפזרים את הפלפל הגרוס ומהדקים היטב. מוסיפים על הפלפל, את הטימין היבש והטרי ומהדקים.

2 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות טורבו לדקה, מוציאים ומפזרים מלח גרוס ותימין.

3 מכניסים את הנתח ל-10 דקות נוספות בחום 250 מעלות, לצריבה.

4 מוציאים את הנתח מהתנור ומכסים בנייר כסף, מנמיכים את החום ל-220 ומשאירים 10 דקות נוספות.

5 מוציאים מהתנור, ומשאירים לנוח 15 דקות לפני הפריסה (עדיין מכוסה בנייר כסף).

6 העולש: מוציאים את העלים החיצוניים של העולש. לוקחים שני עלים, מניחים את המוצרלה ו מניחים עוד שני עלים מעל. מאדים בסיר אידוי (לדים סאם) כ-10 דקות.

7 הרכבת המנה: פורסים את הרוסטביף דק, ממליחים ומשאירים בתוך הנוזלים שניגרו. מניחים את העולש ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!