אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

שוקו שמכינים לבד

הדבר האמיתי - עם חלב רותח, שוקולד ומרשמלו

רוני מנדלמן | טעימא | פורסם 24/01/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 59 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

250 מ"ל חלב

40 גרם שוקולד מריר, 40% מוצקי קקאו לפחות

כפית נס קפה משובח

קורט קינמון

6 חתיכות מרשמלו (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 מחממים את החלב עד גבול הרתיחה, מוסיפים נס קפה ומערבבים.

2 שוברים את השוקולד לחתיכות ומכניסים לחלב. מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס (עדיין יישארו שבבים שיצופו בחלב), מסירים את הקרום של החלב ומערבבים.

3 מעבירים במסננת דקה ושופכים לספל גדול.

4 מפזרים מעט קינמון ועם ההגשה מוסיפים את המרשמלו. לחובבי המתוק, אפשר להגיש עם עוד קוביית שוקולד, שתימס תוך דקה.