אוכל
צילום׃ לירון אלמוג, סנפרוסט

סלט שעועית צהובה ברבע שעה

סלט קליל ומרענן של שעועית עדינה עם עלי רוקט ובצל סגול. מרשים מאוד וקל להכנה

עמית דונסקוי | סנפרוסט | פורסם 16/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה מוקפאת (300 גרם)

3 שיני שום, קצוצות

1 כף שמן

2 כפות חומץ בלסמי מעורבבות עם 1 כפית סוכר

מלח, פלפל גרוס

1 כוס עלי רוקט קצוצים גס

1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות

אופן ההכנה:

1 מביאים לרתיחה מים עם מלח, מוסיפים את השעועית ומבשלים 3-4 דקות. מסננים ומקררים תחת מי ברז.

2 מעבירים את השעועית לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט עלי הרוקט ומערבבים.

3 לפני ההגשה מפזרים את עלי הרוקט. מגישים קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה