צילום׃ לירון אלמוג, סנפרוסט
סלט שעועית צהובה ברבע שעה
סלט קליל ומרענן של שעועית עדינה עם עלי רוקט ובצל סגול. מרשים מאוד וקל להכנה
עמית דונסקוי | סנפרוסט
| פורסם 16/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1/2 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה מוקפאת (300 גרם)
3 שיני שום, קצוצות
1 כף שמן
2 כפות חומץ בלסמי מעורבבות עם 1 כפית סוכר
מלח, פלפל גרוס
1 כוס עלי רוקט קצוצים גס
1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
אופן ההכנה:
1 מביאים לרתיחה מים עם מלח, מוסיפים את השעועית ומבשלים 3-4 דקות. מסננים ומקררים תחת מי ברז.
2 מעבירים את השעועית לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט עלי הרוקט ומערבבים.
3 לפני ההגשה מפזרים את עלי הרוקט. מגישים קר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!