אוכל
צילום׃ דניאל לילה

דגים בקארי

עם פולי סויה ודלעת

חיים כהן | סנפרוסט | פורסם 30/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק"ג (6 חתיכות) פילה דג בורי או אנטיאס

מיץ משני לימונים

מלח

300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 2 ס"מ

8-6 עגבניות, קצוצות גס

1/2 כפית קארי אדום

צרור כוסברה

1 שקית חטיף פולי סויה (400 גרם), קלופים

לטיגון:

שמן

אופן ההכנה:

1 שמים את הדג בקערה, יוצקים לימון, מתבלים במלח, ומניחים במקרר לחצי שעה.

2 במחבת עמוקה מחממים שמן, מוסיפים דלעת, מטגנים 5 דקות, מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים עם מכסה כ- 10 דקות.

3 מוסיפים קארי, ומערבבים.

4 מוסיפים את פולי הסויה ואת נתחי הדג, מפזרים כוסברה ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות נוספות עד שהדג מוכן.

>> כל המתכונים לראש השנה