צילום׃ דניאל לילה
דגים בקארי
עם פולי סויה ודלעת
חיים כהן | סנפרוסט
| פורסם 30/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 ק"ג (6 חתיכות) פילה דג בורי או אנטיאס
מיץ משני לימונים
מלח
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 2 ס"מ
8-6 עגבניות, קצוצות גס
1/2 כפית קארי אדום
צרור כוסברה
1 שקית חטיף פולי סויה (400 גרם), קלופים
לטיגון:
שמן
אופן ההכנה:
1 שמים את הדג בקערה, יוצקים לימון, מתבלים במלח, ומניחים במקרר לחצי שעה.
2 במחבת עמוקה מחממים שמן, מוסיפים דלעת, מטגנים 5 דקות, מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים עם מכסה כ- 10 דקות.
3 מוסיפים קארי, ומערבבים.
4 מוסיפים את פולי הסויה ואת נתחי הדג, מפזרים כוסברה ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות נוספות עד שהדג מוכן.