ממולאים צבעוניים
כל מה שהמתכון הזה צריך זה רק 18 דקות של עבודה נטו, סיר אחד ויש לכם ארוחת ערב על השולחן
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (6 מנות):
לרוטב
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות
260 גרם רסק עגבניות
260 גרם עבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
½ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור
חופן פטרוזיליה
למילוי
3 יחידות פלפל אדום וצהוב
2 חצילונים קטנים
3 קישואים עגולים או רגילים
1 בצל קצוץ דק (אפשר גם מטוגן)
½ קילו בשר טחון
כוס וחצי אורז
2 שיני שום קצוצות
1 כף רסק עגבניות
½ כפית פפריקה מתוקה
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
עלות: כ-53 שקלים
1 מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את השום ואחרי מספר שניות את רסק העגבניות. מערבבים.
2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הסוכר, התבלינים וכוס המים, ומבשלים על אש נמוכה.
3 בנתיים מכינים את הירקות: מרוקנים את הפלפלים, הקישואים והחצילונים מהמילוי ומניחים אותם בצד.
4 מערבבים בקערה את שאר מצרכי המילוי. כאשר התערובת אחידה, ממלאים את הירקות איתה. מניחים את הירקות בסיר עם הרוטב, ומוודאים שהוא מכסה את הירקות. במידה ולא, מוסיפים מים.
5 מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום. מבשלים ברוטב כ-35-40 דקות עם מכסה סגור.