צילום׃ hadasit, shutterstock
במיה ברוטב עגבניות
תוספת צמחונית נהדרת, שאפשר להגיש עם אורז או פירה
חוסאם עבאס | מסעדת אלבאבור
| פורסם 16/07/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 ק"ג במיה טרייה
1 כוס שמן תירס
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסות
1/2 כפית מלח
500 גרם עגבניות קצוצות
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והבמיה כ-5 דקות, מבלי שהבצל ישחים. ממליחים.
2 מוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף כפית אחת של רסק עגבניות מקופסה להדגשת הצבע).
3 מוסיפים לתבשיל מים עד כיסוי הבמיה ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים חצי שעה.