אוכל
צילום׃ hadasit, shutterstock

במיה ברוטב עגבניות

תוספת צמחונית נהדרת, שאפשר להגיש עם אורז או פירה

חוסאם עבאס | מסעדת אלבאבור | פורסם 16/07/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק"ג במיה טרייה

1 כוס שמן תירס

2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

2 שיני שום פרוסות

1/2 כפית מלח

500 גרם עגבניות קצוצות

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והבמיה כ-5 דקות, מבלי שהבצל ישחים. ממליחים.

2 מוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף כפית אחת של רסק עגבניות מקופסה להדגשת הצבע).

3 מוסיפים לתבשיל מים עד כיסוי הבמיה ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים חצי שעה.