צילום׃ SKashkin, Istock
קבב טלה של אסף ארטיזנל
המתכון המהולל של מסעדת אסף ארטיזנל
אסף לוי | rest
| פורסם 15/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
½ קילו בקר טלה טחון
½ קילו שייטל בקר טחון
½ קילו שפונדרה בקר טחון
200 גרם בצל קצוץ צק
150 גרם פטרוזיליה קצוצה
50 גרם צנוברים
3 כפיות מלח
כפית פלפל לבן
½ כוס מים
אופן ההכנה:
1 בקערה עמוקה מערבבים היטב, בעזרת הידיים את כל המרכיבים מלבד המים לכדי תערובת אחידה. 2. מוסיפים את המים בהדרגה ותוך כדי ערבוב. 3. מכינים מהתערובת קציצות וצולים על הגריל פחמים לוהט.