אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קציצות סלמון חמצמצות

מחפשים מנת דג שהיא לא חריימה אבל גם לא דג בתנור? קבלו את הקציצות האלה: שילוב טעמים נפלא של לימון, רימון ודבש, עם רוטב ללקק את האצבעות. תכינו פעם אחת, המשפחה תדרוש אותן קבוע

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 22/10/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 84 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 קילו פילה סלמון

צרור עירית, קצוץ

קליפה מגוררת מלימון אחד

1/2 לימון סחוט

כף רכז רימונים

כפית דבש

2-3 כפות פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

מעט שמן לטיגון

לרוטב:

2 כפות דבש

3 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה:

1 מסירים את העור מהדג כשהוא עדיין חצי קפוא (פשוט תופסים את הדג ומושכים את העור).

2 קוצצים את הדג בעזרת סכין ומעבירים לקערה.

3 מוסיפים את העירית, גרידת הלימון והמיץ, רכז הרימונים, הדבש, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב.

4 יוצרים קציצות ומטגנים כדקה מכל צד. מגישים עם לימון וכפית מהרוטב.