אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

מגדל שמירה: ערימת חצילים וגבינות דיאטטית

אוכל בריא ודיאטטי לא חייב להיות אפור ומשמים: הנה לכם מגדל חמוד של חצילים, קישואים וגבינות, שיעלה לכם רק ב-480 קלוריות

מיכל נוי | mako אוכל | פורסם 12/09/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

קישוא פרוס לעיגולים בעובי חצי סנטימטר

חציל פרוס לעיגולים בעובי סנטימטר

2 כפות שמן זית

2 קופסאות (של 250 גרם כל אחת) גבינה צפתית 5%

2 משולשי גבינה מותכת 7% קפואים

6 זיתים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

 

2 מבשלים 15 דקות את עיגולי הקישוא, מסננים ומצננים.

 

3 מורחים שמן זית בעזרת מברשת משני צדי החציל, מסדרים על רשת מתכת, אופים כ-20 דקות ולאחר מכן מצננים.

 

4 חותכים את הגבינה הצפתית לעיגולים.

 

5 מסדרים בערימה: פרוסת חציל, פרוסת קישוא ועיגול גבינה זה על זה, וחוזר חלילה.

 

6 מגרדים מעל המגדל גבינת מון בלאן, ומקשטים עם הזיתים.

 

7 מכניסים לתנור לעוד 15 דקות.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

* מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה

 

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו  C

 

>> בשבוע שעבר הכנו סלט טונה משודרג עם קרוטונים תוצרת בית

>> מתכונים לארוחה מפסקת

>> מתכונים לאחרי הצום