אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

קרם תפוחי אדמה

מתכון לגרסה מעודנת יותר של הפירה המוכר. רך ונמס בפה

דנה קוזניציקי | מאסטר שף | פורסם 07/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

המצרכים:

4 תפוחי אדמה בינוניים

חצי כוס חלב

100 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים.

2 מסננים, ומועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם אחיד.

3 מוסיפים את החמאה ומחכים שתימס. מוסיפים את החלב ומערבבים שוב לקבלת מרקם אחיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!