צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
קרם תפוחי אדמה
מתכון לגרסה מעודנת יותר של הפירה המוכר. רך ונמס בפה
דנה קוזניציקי | מאסטר שף
| פורסם 07/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
המצרכים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס חלב
100 גרם חמאה
אופן ההכנה:
1 מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים.
2 מסננים, ומועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם אחיד.
3 מוסיפים את החמאה ומחכים שתימס. מוסיפים את החלב ומערבבים שוב לקבלת מרקם אחיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!