אוכל
צילום׃ עודד קרני

פילה נסיכת הנילוס ברוטב פלפלים

פילה דג צרוב במחבת, מוגש עם רוטב קר עשיר של פלפלים ועשבי תיבול

יואב בלימן | מסעדת פרידה קאלו | פורסם 17/03/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (6 מנות):

6 פילטים של נסיכת הנילוס, נקיים מעצמות

שמן זית

מלח

פלפל שחור

לרוטב:

2 פלפלים אדומים קצוצים

מעט פלפל חריף קצוץ

1 בצל סגול קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור כוסברה קצוצה

מעט זרעי כוסברה

1/2 כוס שמן זית

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, ומתבלים במלח ופלפל.

2 מחממים מחבת טפלון ויוצקים בה שמן זית (ניתן להוסיף עלי מרווה ושן שום שלמה כדי לתת עוד טעם לדגים). מניחים את הדגים על הצד של העור, מטגנים כשלוש דקות והופכים לצד הבשר לכשלוש דקות נוספות.

3 ממליחים ומפלפלים, מניחים על כל פילה דג מעט מהרוטב ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לפסח