אוכל

מעקודה

המעקודה המרוקאית מבוססת על תפו"א בתוספת ירקות, המסורתית מגיעה עם גזר ואפונה ובעיקרון אפשר לשים בה מה שמתחשק

אבי לוי | mako אוכל | פורסם 09/11/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

8 ביצים (אפשר פחות)

4 תפוחי אדמה לא גדולים

1 בצל גדול, קצוץ

חבילת פטרוזיליה, קצוצה

פלפל שחור

מלח

מעט כורכום

מעט שמן

אופן ההכנה:

עלות המנה: 41 ש"ח

1 מבשלים את תפוחי האדמה, מועכים (אפשר למעוך לגמרי, או להשאיר גושים) ומוסיפים בצל קצוץ, פטרוזיליה, תבלינים וביצים. מערבבים הכול לעיסה אחידה.

2 מחממים שמן בסיר טפלון, מוסיפים את התערובת וסוגרים את המכסה ל-8 עד 10 דקות על אש בינונית.

3 מכניסים לתנור לחום 190 מעלות לשעה. לאחר מכן הופכים על צלחת.