אוכל
צילום׃ SXC

ארטישוק במילוי פטריות

קל פשוט וטעים

אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | גלריית המומחים | פורסם 27/12/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

2 שקיות לבבות ארטישוק קפואים
בצל אחד
2 חבילות פטריות שמפיניון טריות
250 גרם צנובר
8 שיני שום
1/2 חבילת פטרוזיליה
3 כפיות מלח ים
קורט פלפל שחור
2 ביצים אורגניות
2 כפות גדושות קמח מלא הרדוף אורגני
2 כפות גדושות כורכום

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד שמשחים.2. מבשלים את הארטישוקים לפי ההוראות בשקית (משאירים בצד לקירור).3. קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנות.4. קוצצים דק את הצנוברים, השום והפטרוזיליה ומערבבים בכלי את כל חומרי המילוי מלבד הכורכום, יחד עם הבצל שטיגנו קודם.5. בעזרת כף, ממלאים את הארטישוקים במילוי, עד שנוצרת כיפה מעל הארטישוק.6. מסדרים את הארטישוקים בשכבה אחת בסיר רחב ומוסיפים מים בגובה הארטישוקים + הכורכום, ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית