אוכל
צילום׃ istockphoto

פלחי תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ורוזמרין

תוספת טעימה ופשוטה שהולכת עם כל מנה

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 06/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים

כפית תבלין גריל עוף

רבע כפית פפריקה מתוקה

חצי כוס ציר עוף חם

ראש שום טרי

2 בצלים פרוסים לטבעות ענף רוזמרין

אופן ההכנה:

1 מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה.

2 ממיסים את הפפריקה ותבלין הגריל בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה.

3 מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

4 מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.