צילום׃ istockphoto
פלחי תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ורוזמרין
תוספת טעימה ופשוטה שהולכת עם כל מנה
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 06/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
כפית תבלין גריל עוף
רבע כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס ציר עוף חם
ראש שום טרי
2 בצלים פרוסים לטבעות ענף רוזמרין
אופן ההכנה:
1 מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה.
2 ממיסים את הפפריקה ותבלין הגריל בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה.
3 מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
4 מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.