אוכל

מרק חרירה

המרק המסורתי בגרסה צמחונית ועשירה במיוחד

שף אריק שנק | חוות אלנבי | פורסם 03/11/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

קישוא

צרור פטרוזיליה

צרור נענע

צרור כוסברה

בצל לבן חתוך לקוביות

2 מקלות כרישה חתוכים לקוביות

2 ליטר של ציר ירקות

ראש סלרי

גזר מקולף

כוס גרגרי חומוס מבושלים

2 כוסות של עגבניות מרוסקות

כף מחוקה של שום כתוש

חצי כפית כורכום

1/4 כוס מיץ לימון סחוט

כף קינמון

אופן ההכנה:

1 חותכים את הקישוא לקוביות ומרסקים בבלנדר יחד עם פטרוזיליה, נענע וכוסברה.

2 מאדים את הבצל הכרישה הסלרי הגזר עד להזהבה.

3 מוסיפים ציר ירקות.

4 מוסיפים את העגבניות המרוסקות.

5 מוסיפים את רסק הקישוא, הנענע והכוסברה.

6 לבסוף מוסיפים את גרגרי החומוס.

7 מבשלים עד לריכוך כל המרכיבים.

8 מתבלים במיץ לימון, קינמון, מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.