אוכל
צילום׃ דרך האוכל

גולאש הונגרי

מתכון טעים שכל אחד יכול להכין

עדי רם | מועצת הבקר והחלב | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

60 גרם שומן
2 ק"ג כתף או צוואר בקר
400 גרם בצל קצוץ
30 גרם פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לבן
600 גרם עגבניות מקולפות ללא גרעינים
600 סמ"ק ציר בקר
300 סמ"ק יין אדום
700 גרם קוביות תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבשר לקוביות ומוסיפים למחבת עם השומן.

 2 מוסיפים את הבצל וממשיכים בטיגון.

 3 מוסיפים את הפפריקה, התבלינים והעגבניות.

 4 שופכים פנימה את הנוזל היסודי והיין. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי.

 5 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים בבישול עד שיתרככו.