אוכל
צילום׃ בועז לביא, מסעדת סנדר

כרוב מאודה

כרוב מאודה מסורתי, קלאסי. תוספת קלילה וטעימה

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 06/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 291 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

2 בצלים קצוצים

כף אבקת מרק עוף

2 כפות סוכר חצי כפית מלח

1 ראש כרוב

2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1 מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן.

2 מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים את כל התבלינים.

3 חותכים את הכרוב לפרוסות, מכניסים לתוך הסיר ומבשלים כשעה.