אוכל
צילום׃ ira m, נפגש במטבח

מלאווח ממולא

סמדי בומבה חלקה איתנו את סודות המלאווח שלה. לא יכולנו להתאפק ורצנו לספר לחברה!

סמדי וקנין | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 21/03/11 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 79 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

מרכיבים למטבוחה

5 עגבניות
1 פלפל חריף
½ שן שום
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
שמן

מריכיבים למילוי גבינה וצימוקים

גבינה לבנה
סוכר וניל
צימוקים
אבקת סוכר

מרכיבים למילוי גבינות וחצילים

גוש גבינה צהובה
גוש בולגרית
2 חצילים
4 ביצים קשות

מילוי טונה זיתים ומטבוחה

2 קופסאות טונה
זיתים
אריסה

אופן ההכנה:

מילוי מטבוחה 1 חותכים עגבניות, קוצצים את הפלפל החריף ומתבלים. 2. מבשלים כ-30 דקות. 3. מערבבים בקערה את המטבוחה עם הטונה, הזיתים והאריסה. 4. ממלאים את המלאווח ומגלגלים. 5. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כחצי שעה על חום בינוני.

מילוי גבינה וחצילים 1 מכינים את הביצים הקשות בצלחת. 2. חותכים את החצילים ומפזרים מלח גס. 3. מטגנים את החצילים במחבת. 4. מגרדים את הגבינות והביצה לתוך קערה. 5. ממלאים את המלאווח ומגלגלים. 6. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כחצי שעה על חום בינוני.

מילוי גבינה וצימוקים 1 מערבבים בקערה גבינה לבנה, כפית סוכר וניל, וחופן צימוקים. 2. מקמחים ומרדדים מעט את המלאווח. 3. ממלאים ומגלילים. 4. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כחצי שעה על חום בינוני.