צילום׃ SXC
ברוקולי ברוטב שום וג'ינג'ר חריף
מתכון לברוקולי פיקנטי שיוסיף פלפל לכל מנה עיקרית. תוספת בריאה ומהירה להכנה
ע'די חלבי | מאסטר שף
| פורסם 07/05/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
המרכיבים:
ברוקולי בינוני, מופרד לפרחים
2 שיני שום קטנות, קצוצות דק
כפית ג'ינג'ר, קצוץ דק
כפית שמן זית
כפית מלאה פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור
קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
1 מאדים את הברוקולי עד שהוא נהיה רך, אבל לא רך מדי.
2 מטגנים את השום והג'ינג'ר בשמן הזית עד לקבלת צבע זהוב (לא לשרוף!).
3 מוסיפים את הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שכל השום והג'ינג'ר מצופים בתבלינים.
4 מוסיפים את הברוקולי ומטגנים עד שהוא עטוף מכל הצדדים ברוטב.
מגישים חם.
* אפשר להחליף את הפפריקה חריפה בצ'ילי אדום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!