אוכל
צילום׃ SXC

ברוקולי ברוטב שום וג'ינג'ר חריף

מתכון לברוקולי פיקנטי שיוסיף פלפל לכל מנה עיקרית. תוספת בריאה ומהירה להכנה

ע'די חלבי | מאסטר שף | פורסם 07/05/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

המרכיבים:

ברוקולי בינוני, מופרד לפרחים

2 שיני שום קטנות, קצוצות דק

כפית ג'ינג'ר, קצוץ דק

כפית שמן זית

כפית מלאה פפריקה חריפה

חצי כפית פלפל שחור

קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1 מאדים את הברוקולי עד שהוא נהיה רך, אבל לא רך מדי.

2 מטגנים את השום והג'ינג'ר בשמן הזית עד לקבלת צבע זהוב (לא לשרוף!).

3 מוסיפים את הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שכל השום והג'ינג'ר מצופים בתבלינים.

4 מוסיפים את הברוקולי ומטגנים עד שהוא עטוף מכל הצדדים ברוטב.

מגישים חם.

* אפשר להחליף את הפפריקה חריפה בצ'ילי אדום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה