וידאו WMV׃ mako
סלמון ברוטב עגבניות
נתח עסיסי של פילה סלמון צרוב, מוגש עם רוטב עגבניות, צ'ילי ובזיליקום
מוריה קעטבי | מאסטר שף
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
נתח של פילה סלמון
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב
עגבניות אדומות קצוצות גס
4 שיני שום
שמן זית
צי'לי
פלפל גרוס מלח
סוכר
שמן זית
בזליקום
אופן ההכנה:
1 מתבלים את נתח הדג במלח ופלפל ומניחים במחבת חמה ומשומנת בשמן זית.
2 להכנת הרוטב: מטגנים את שיני השום במחהת, מוסיפים את העגבניות עם מלח, פלפל וסוכר.
3 מוסיפים את הצ'ילי והבזיליקום, מביאים את הרוטב לרתיחה ומגישים על נתח הדג.