אוכל
וידאו WMV׃ mako

סלמון ברוטב עגבניות

נתח עסיסי של פילה סלמון צרוב, מוגש עם רוטב עגבניות, צ'ילי ובזיליקום

מוריה קעטבי | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

נתח של פילה סלמון
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

לרוטב

עגבניות אדומות קצוצות גס
4 שיני שום
שמן זית
צי'לי
פלפל גרוס מלח
סוכר
שמן זית
בזליקום

אופן ההכנה:

1 מתבלים את נתח הדג במלח ופלפל ומניחים במחבת חמה ומשומנת בשמן זית.

2 להכנת הרוטב: מטגנים את שיני השום במחהת, מוסיפים את העגבניות עם מלח, פלפל וסוכר.

3 מוסיפים את הצ'ילי והבזיליקום, מביאים את הרוטב לרתיחה ומגישים על נתח הדג.