צלי בקר
מנה עיקרית מושלמת לאירוח וכל כך פשוטה להכנה
מסעדת קיטון | mako אוכל
| פורסם 20/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
נתח טרי של כתף 5
3 בצלים
2 גזרים
שמן
מלח פלפל ופפריקה
מרק עוף לכיסוי הנתח בסיר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
2 אוטמים את הנתח בטיגון מכל צדדיו עד להשחמתו ומניחים בצד.
3 מטגנים בסיר גדול את הגזר הבצל ו-3 כפות מהשמן בו טיגנו את הנתח, יחד עם התבלינים. מוסיפים לסיר מרק עוף כמעט עד לכיסוי הנתח מכסים, ומבשלים כ-4 שעות עד לריכוך.
4.מצננים ופורסים לפרוסות דקות.