אוכל
תמונת AVI׃ mako

צלעות טלה על מחית עשבי תיבול

מי אמר שמנה בשרית צריכה להיות כבדה? הכירו את הצלעות של קרן: מנה קיצית ומרעננת

קרן חדד | מאסטר שף | פורסם 29/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור כוסברה

ענף טרגון

מעט בזיליקום

חצי חופן עלי בייבי

רבע כוס אגוזי מלך ושקדים

כפית גרידת לימון

חצי כוס שמן זית

כף חומץ תאנים

מלח ים אטלנטי (לפי הטעם)

כף פלפל גרוס (לפי הטעם)

4 צלעות טלה דקות משוחות בשמן זית, פלפל ומלח

אופן ההכנה:

1 מעבדים את כל החומרים למחית במעבד מזון.

2 מטגנים את צלעות הטלה על מחבת חמה מספר דקות מכל צד.

3 מניחים את הצלעות בהצלבה על המחית.

4 בתיאבון.

סימון תזונתי עבור מנת הגשה:

אנרגיה1044 קלוריות
חלבונים45.7 גרם
פחמימות5.52 גרם
שומנים92.85 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה