אוכל
תמונת AVI׃ mako

עוגיות אלפחורס

איך מכינים את העוגייה הספרדית המפורסמת בעולם? קלי קלות, שימו לב

סימה איפרגן | מאסטר שף | פורסם 17/08/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 142 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

300 גרם קורנפלור

200 גרם קמח רגיל

1 אבקת אפיה

1 מרגרינה רכה

2 חלמונים

1 ביצה

150 גרם סוכר

קליפת לימון מגורדת

כף תמצית וניל

למילוי וציפוי

ריבת חלב\שוקולד

קוקוס מגורד

אופן ההכנה:

1 מערבבים את המוצרים לפי סדר הופעתם בקערה עמוקה.

2 מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.

3 אחרי שהבצק נח מניחים אותו על שולחן מקומח ומרדדים לעובי של חצי סנטימטר.

4 קורצים עיגולים בבצק בעזרת רינג קטן.

5 אופים את העיגולים בחום של 180 מעלות במשך עשר דקות.

6 אחרי שהעוגיות מתקררות ממלאים בריבת חלב או בשוקולד ומגלגלים בקוקוס מגורד.