תמונת AVI׃ mako
עוגיות אלפחורס
איך מכינים את העוגייה הספרדית המפורסמת בעולם? קלי קלות, שימו לב
סימה איפרגן | מאסטר שף
| פורסם 17/08/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה רכה
2 חלמונים
1 ביצה
150 גרם סוכר
קליפת לימון מגורדת
כף תמצית וניל
למילוי וציפוי
ריבת חלב\שוקולד
קוקוס מגורד
אופן ההכנה:
1 מערבבים את המוצרים לפי סדר הופעתם בקערה עמוקה.
2 מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
3 אחרי שהבצק נח מניחים אותו על שולחן מקומח ומרדדים לעובי של חצי סנטימטר.
4 קורצים עיגולים בבצק בעזרת רינג קטן.
5 אופים את העיגולים בחום של 180 מעלות במשך עשר דקות.
6 אחרי שהעוגיות מתקררות ממלאים בריבת חלב או בשוקולד ומגלגלים בקוקוס מגורד.