אוכל

קדירת שוקי עוף

עוף עסיסי ביין רימונים ,דבש ותבלינים ארומטים בבישול איטי

עדי שוורץ | לגעת באוכל | פורסם 20/09/11 
  • זמן עבודהשעתיים וחצי
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.1 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

20 יחידות שוקיי עוף נקיים

1 בקבוק יין רימונים

1 מקל קינמון

2 כוכבי אניס

1 ענף רוזמרין

3 ענפי תימין

3 עלי דפנה

3 פלפל אנגלי

4 שיניי שום קצוצות

1 כפית מלח אטלנטי

כוס דבש

אופן ההכנה:

1 מניחים את העופות בתבנית גדולה שטוחה, יוצקים את היין, מוסיפים את התבלינים ומשרים. רצוי לילה קודם.

2 מערבבים לאחר ההשריה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעתיים וחצי מכוסה בנייר כסף. לאחר מכן, מסירים את הנייר מזגגים מעט עם נוזלי הבישול וצולים עוד כ-10 דקות בחום של 180 מעלות.