צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
משקה קר של תפוחים ורימונים
שתייה צוננת וטרייה מתפוחי עץ ורימונים, שאפשר להכין בקלות עם מסחטת מיצים או בבלנדר
ציונה מלמן | ברפוד
| פורסם 07/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
(לקנקן של 1 ליטר):
מסחטת מיץ (אפשר להשתמש בבלנדר, ואחר כך לסנן את המיץ דרך בד)
6 תפוחים גדולים, מנוקים מליבה וחתוכים לקוביות
גרגרים משני רימונים בשרניים
מיץ מחצי לימון
כפית גרידת לימון
6-8 עלי נענע
להגשה:
קרח כתוש
אופן ההכנה:
1 שמים את התפוחים והרימונים במסחטת מיץ. מיץ הרימון עשוי לצאת בצבע מעט חלבי – זה בגלל הגרעינים וזה טוב – זה מוסיף טעם אגוזי.
2 מעבירים לקנקן, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ושומרים במקרר.
3 מגישים עם קרח כתוש.
* המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!