אוכל
תמונת AVI׃ mako

בשר כבש עם טנזיה פירות יבשים

תבשיל נהדר עם בשר כבש, קוסקוס ופירות יבשים

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 13/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 296 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 בצלים, חתוכים לפרוסות

2 כפיות סוכר חום

1/2 ק"ג בשר כבש, חתוך לקוביות

אגוז מוסקט

פלפל אנגלי

2 כוסות מים

מלח

פלפל שחור

1/2 חבילה קוסקוס מהיר הכנה

צימוקים

6 שזיפים שחורים מגולענים

8 משמשים מיובשים

אגוזי מלך

אגוזי פקאן

שקדים

כפית סילאן

ציפורן

קינמון

אופן ההכנה:

1 מטגנים שני בצלים. מוסיפים כפית סוכר חום ומטגנים עד הזהבה מלאה. מוסיפים את הבשר החתוך ומטגנים אותו מכל הכיוונים.

2 מוסיפים קצת קינמון, קצת אגוז מוסקט, פלפל אנגלי, מלח, פלפל ו-2 כוסות מים ומבשלים כשעה ורבע תוך כדי השגחה. אם המים מתאדים, מוסיפים עוד.

3 הקוסקוס: מכסים את הקוסקוס המהיר עם מים שיגיעו 2 ס"מ מעליו. מוסיפים מלח, פלפל ושמן ומכסים. כשהוא מוכן, מפוררים אותו בעזרת מזלג.

4 הטנזיה: מטגנים את 2 הבצלים שנותרו עד השחמה גמורה. מוסיפים כפית סוכר חום, חופן צימוקים, 6 שזיפים שחורים ומגולענים, 8 משמשים יבשים, אגוזי מלך, אגוזי פקאן וקצת שקדים. מטגנים, מערבבים ומוסיפים כפית סילאן, עוד קצת סוכר חום, קצת ציפורן וקינמון. מטגנים עד שהכל שחום מגישים עם הקוסקוס והבשר.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!