צילום׃ עודד קרני
עוגת תפוחים ושוקולד
לא היינו רושמים את העוגה הזאת לתחרות מלכת היופי, אבל הטעם הנהדר שלה מפצה על הכל
רוני מנדלמן | mako
| פורסם 19/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כוס שמן
כוס ושליש סוכר
כוס ושני שליש קמח
חצי כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
כף סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
100 גרם שוקולד צ'יפס (ועוד כף קמח נוספת)
4 תפוחים חמוצים קלופים ומגוררים גס
חמאה/שמן לשימון התבניות
כלים
2 תבניות אינגליש קייק
מיקסר עם וו לישה
קרש חיתוך
קולפן
פומפיה
שקית ניילון קטנה
כפית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבלים במיקסר שמן וסוכר. מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד. מוסיפים את הביצים ומערבלים במהירות איטית כ-4 דקות.
3 מערבבים את השוקולד צ'יפס עם כף קמח עד שהם מצופים לגמרי.
4 מוסיפים למיקסר יחד עם התפוחים ומערבלים עד שהכל נבלע ומתקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים לתבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות.