אוכל
צילום׃ עודד קרני

עוגת תפוחים ושוקולד

לא היינו רושמים את העוגה הזאת לתחרות מלכת היופי, אבל הטעם הנהדר שלה מפצה על הכל

רוני מנדלמן | mako | פורסם 19/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס שמן

כוס ושליש סוכר

כוס ושני שליש קמח

חצי כפית קינמון

כפית אבקת אפייה

כף סודה לשתייה

2 ביצים גדולות

100 גרם שוקולד צ'יפס (ועוד כף קמח נוספת)

4 תפוחים חמוצים קלופים ומגוררים גס

חמאה/שמן לשימון התבניות

כלים

2 תבניות אינגליש קייק

מיקסר עם וו לישה

קרש חיתוך

קולפן

פומפיה

שקית ניילון קטנה

כפית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבלים במיקסר שמן וסוכר. מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד. מוסיפים את הביצים ומערבלים במהירות איטית כ-4 דקות.

3 מערבבים את השוקולד צ'יפס עם כף קמח עד שהם מצופים לגמרי.

4 מוסיפים למיקסר יחד עם התפוחים ומערבלים עד שהכל נבלע ומתקבלת תערובת אחידה.

5 מעבירים לתבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות.