אוכל
תמונת AVI׃ mako

פיש טאקו עם סלסה מנגו וסברס

להכל יש טעם נהדר כשהוא עטוף בטאקו, ובמתכון הבא זה פשוט מושלם

שי סרמני | מאסטר שף | פורסם 24/08/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שמן תירס

1 פילה פרידה אדומה (או כל דג לבן אחר)

1 כוס אורז מבושל

חופן כוסברה, קצוצה דק

מיץ לימון

½ כוס ממרח שעועית שחורה

מלח

פלפל

2 טורטיות תירס

לסלסה

1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות

1 סברס, מקולף וחתוך לקוביות

חופן עלי כוסברה

½ פלפל אדום חריף, קצוץ

½ בצל אדום, קצוץ דק

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1 במחבת מחממים מעט שמן תירס. ממליחים ומפלפלים את פילה הדג ושמים במחבת כשהעור כלפי מטה. מטגנים מספר דקות עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד מספר דקות.

2 מפוררים את הדג לפיסות ומתבלים במעט עלי כוסברה קצוצים ומיץ לימון.

3 מערבבים את האורז המבושל עם מעט מלח ועלי כוסברה.

4 מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.

5 מחממים את הטורטיות במחבת חמה. במרכז כל טורטיה שמים מעט אורז, ממרח שעועית, דג ומעט מהסלסה. מגלגלים את הטורטייה כמו לאפה. באותו אופן מכינים את שאר הטורטיות.

6 חותכים את הקצה של כל טורטייה ומניחים על צלחת גדולה. מפזרים מסביב את שאר הסלסה. מעטרים במעט עלי כוסברה ופרוסות פלפל אדום חריף.