אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סלט בורגול עם רימונים ותאנים

סלט בורגול עם המון דברים טובים, משביע, מזין וטעים במיוחד

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 03/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

500 גרם בורגול

רימון שלם, מפורק לגרעינים

5 תאנים, חתוכות לרבעים

חופן עלי רוקט

חצי חבילת נבטי חמנייה

3 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 משרים את הבורגול במים כחצי שעה.

2 מעבירים לקערה ומערבבים את כל המרכיבים היטב.

3 טועמים ובודקים תיבול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה