צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
סלט בורגול עם רימונים ותאנים
סלט בורגול עם המון דברים טובים, משביע, מזין וטעים במיוחד
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 03/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם בורגול
רימון שלם, מפורק לגרעינים
5 תאנים, חתוכות לרבעים
חופן עלי רוקט
חצי חבילת נבטי חמנייה
3 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 משרים את הבורגול במים כחצי שעה.
2 מעבירים לקערה ומערבבים את כל המרכיבים היטב.
3 טועמים ובודקים תיבול.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!