אוכל
צילום׃ edoneil, Istock

עוף עם בטטה

מתכון פשוט וקל מבית סמדי בומבה שיעשה לכם שמח על השוחלן

סמדר וקנין | סמדיש | פורסם 30/10/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 שוקי עוף

שמן לטיגון

3-4 בטטות פרוסות בעובי של 7 ס"מ או קוביות בנוניות

10 שיני שום

1 פלפל אדום (חריף או מתוק מה שאוהבים)

תבלינים: פפריקה, פלפל לבן, כמון, מרק עוף

אופן ההכנה:

1 שוטפים וממליחים את שוקי העוף במלח גס ומניחים בצד.

2 מחממים 2 כפות שמן, מכניסים את שוקי העוף וסוגרים אותם, מעליהם שמים את הבטטות, שיני השום, הפלפל האדום, מתבלים ב: 1 כף פפריקה, 1 כפית כמון, 1/2 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.

3 מוסיפים מים חמים עד כיסוי העוף ולהנמיך להבלה. לבשל 30-40 דקות.