צילום׃ edoneil, Istock
עוף עם בטטה
מתכון פשוט וקל מבית סמדי בומבה שיעשה לכם שמח על השוחלן
סמדר וקנין | סמדיש
| פורסם 30/10/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
6 שוקי עוף
שמן לטיגון
3-4 בטטות פרוסות בעובי של 7 ס"מ או קוביות בנוניות
10 שיני שום
1 פלפל אדום (חריף או מתוק מה שאוהבים)
תבלינים: פפריקה, פלפל לבן, כמון, מרק עוף
אופן ההכנה:
1 שוטפים וממליחים את שוקי העוף במלח גס ומניחים בצד.
2 מחממים 2 כפות שמן, מכניסים את שוקי העוף וסוגרים אותם, מעליהם שמים את הבטטות, שיני השום, הפלפל האדום, מתבלים ב: 1 כף פפריקה, 1 כפית כמון, 1/2 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.
3 מוסיפים מים חמים עד כיסוי העוף ולהנמיך להבלה. לבשל 30-40 דקות.