אוכל
צילום׃ קרן לוי, mako אוכל

קרמבו אוראו

מצד אחד - הקרמבו, יקיר החורף המוקצף והקליל, מצד שני - עוגיית אוראו, יקירת היקום כולו בכל עונות השנה. זה היה רק עניין של זמן עד ששני הענקים האלו ישתפו פעולה ויהפכו לקינוח על. קרמבו אוראו, קבלו אותו

בל קפצן | mako אוכל | פורסם 13/12/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 133 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

לקרמבו:

חבילת עוגיות אוראו (16 יחידות)

מכל שמנת מתוקה

כוס חלב

שקית אינסטנט פודינג וניל

גרגירים מחצי מקל וניל

לציפוי:

200 שוקולד מריר או חלב

כף שמן רגיל

לעיטור:

30 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1 מסדרים בתבנית את עוגיות האוראו בשכבה אחת.

 

2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וגרגירי וניל - רק עד לקבלת קרם חלק ויציב (הימנעו מהקצפת יתר).

 

_OBJ

3 מכניסים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים בתנועות סיבוביות על כל עוגיית אוריאו. מקפיאים שעה.

 

4 אחרי שעה ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד עם השמן, עד לקבלת קרם חלק ונוזלי.

5 טובלים בזהירות כל קרמבו קפוא בשוקולד המומס ומניחים על רשת. השוקולד מתקרר ומתקשה מיד.

6 מכינים את העיטור: מכניסים שוקולד לבן לתוך שקית קטנה וממיסים במיקרו. גוזרים במספריים חור קטן, ומזלפים פסים-פסים מעל כל הקרמבואים.

 * שומרים בהקפאה. ניתן לאכול ישר מהמקפיא או להפשיר כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.

 

>> הגרסה הקלילה של ההמבורגר: מתכון לכריך בשר טחון עם ביצת עין

>> והנה לביבות זוקיני ופטה שכיף לסגור איתן את חנוכה