קרמבו אוראו
מצד אחד - הקרמבו, יקיר החורף המוקצף והקליל, מצד שני - עוגיית אוראו, יקירת היקום כולו בכל עונות השנה. זה היה רק עניין של זמן עד ששני הענקים האלו ישתפו פעולה ויהפכו לקינוח על. קרמבו אוראו, קבלו אותו
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
לקרמבו:
חבילת עוגיות אוראו (16 יחידות)
מכל שמנת מתוקה
כוס חלב
שקית אינסטנט פודינג וניל
גרגירים מחצי מקל וניל
לציפוי:
200 שוקולד מריר או חלב
כף שמן רגיל
לעיטור:
30 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
1 מסדרים בתבנית את עוגיות האוראו בשכבה אחת.
2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וגרגירי וניל - רק עד לקבלת קרם חלק ויציב (הימנעו מהקצפת יתר).
3 מכניסים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים בתנועות סיבוביות על כל עוגיית אוריאו. מקפיאים שעה.
4 אחרי שעה ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד עם השמן, עד לקבלת קרם חלק ונוזלי.
5 טובלים בזהירות כל קרמבו קפוא בשוקולד המומס ומניחים על רשת. השוקולד מתקרר ומתקשה מיד.
6 מכינים את העיטור: מכניסים שוקולד לבן לתוך שקית קטנה וממיסים במיקרו. גוזרים במספריים חור קטן, ומזלפים פסים-פסים מעל כל הקרמבואים.
* שומרים בהקפאה. ניתן לאכול ישר מהמקפיא או להפשיר כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.
>> הגרסה הקלילה של ההמבורגר: מתכון לכריך בשר טחון עם ביצת עין