צילום׃ שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים
רולדת שוקולד
מתכון לגלילה אוורירית ממולאת בממרח קקאו ואגוזים. קינוח נפלא לאוהבי השוקולד
שאול בן אדרת | mako אוכל
| פורסם 17/04/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
1 כוס קמח לבן
1/4 כוס סוכר
1 חלמון ביצה
חצי מיכל יוגורט
קורט מלח
2 כפות נס קפה
50 גרם חמאה רכה
למלית:
חבילת שוקולד אגוזים
כוס ממרח שוקולד
אופן ההכנה:
1 מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון או ביד, עד שמתקבל בצק רך ולא דביק. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
2 מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק דק דק.
3 מורחים על הבצק באופן אחיד את ממרח השוקולד, ומפזרים מלמעלה חתיכות של שוקולד אגוזים.
4 מגלגלים לרולדה, סוגרים את הקצוות ואופים חצי שעה ב-180 מעלות. מצננים 10 דקות וזוללים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!