אוכל
צילום׃ שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים

רולדת שוקולד

מתכון לגלילה אוורירית ממולאת בממרח קקאו ואגוזים. קינוח נפלא לאוהבי השוקולד

שאול בן אדרת | mako אוכל | פורסם 17/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

1 כוס קמח לבן

1/4 כוס סוכר

1 חלמון ביצה

חצי מיכל יוגורט

קורט מלח

2 כפות נס קפה

50 גרם חמאה רכה

למלית:

חבילת שוקולד אגוזים

כוס ממרח שוקולד

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון או ביד, עד שמתקבל בצק רך ולא דביק. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.

2 מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק דק דק.

3 מורחים על הבצק באופן אחיד את ממרח השוקולד, ומפזרים מלמעלה חתיכות של שוקולד אגוזים.

4 מגלגלים לרולדה, סוגרים את הקצוות ואופים חצי שעה ב-180 מעלות. מצננים 10 דקות וזוללים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!