גלילות חציל במילוי בשר ובהרט
שונאים חצילים? אם כן, גלילות החצילים האלה בדיוק בשבילכם: הן כל כך טובות ומלאות בטעם, שאפילו אם אתם לא אוהדי הירק הזה אתם עומדים להתאהב
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
השילוב של החצילים עם הנענע והבהרט עושה כל כך שמח בפה, שאפילו המתנגדים הכי גדולים של החציל לא יוכלו להפסיק לאכול.
מרכיבים :
לחציל:
2 חצילים פרוסים דק לאורך
למילוי:
500 גרם בשר טחון (בקר, הודו או פרגית)
1/4 כוס אורז פרסי
חופן נענע קצוצה
3 יחידות בצל ירוק חתוך קטן
2 שיני שום קצוצות
1/2 כפית בהרט
מלח
לרוטב:
כוס וחצי מים
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
800 גרם עגבניות מרוסקות
1/4 כפית בהרט
מלח
אופן ההכנה:
1 מורחים את פרוסות החציל בשמן משני הצדדים.
2 מניחים את החציל הפרוס על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-15 דקות.
3 מערבבים את כל המצרכים למילוי.
4 מוציאים את התבנית עם החצילים מהתנור. בחלק התחתון של כל פרוסת חציל מניחים מעט מהמילוי ומגלגלים מלמטה כלפי מעלה, כך שנוצרת גלילה.
5 מערבבים את כל המצרכים לרוטב, ויוצקים אותו בנדיבות מעל החצילים.
6 מעל הגלילות שבתבנית מניחים נייר אפייה, ומעליו מהדקים נייר אלומיניום.
7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!