צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
ופל בלגי תפוחי אדמה
כשחושבים על זה, ופל בלגי הוא יותר צורה מאשר תוכן. נכון שכיף להכין אותו מבצק ולהטביע בסירופ שוקולד, אבל לאחרונה גילינו שלא פחות טעים להכין אותו בכלל על בסיס פירה. מה זה לא פחות טעים - מדהים לגמרי
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 01/06/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
2 תפוחי אדמה גדולים
ביצה
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
רבע כוס קמח
רבע כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1 מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים. מקלפים ומועכים לפירה.
2 מוסיפים ביצה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים קצרות.
4 מחממים את מחבת הוופל ומשמנים.
5 מכניסים מהתערובת למחבת וצולים כ-7 דקות, עד שהוופל משחים.
* אפשר להוסיף לתערובת עירית או בצל ירוק.
* מומלץ להגיש עם ביצה עין.