צילום׃ none
קציצות דגים
הן לא דורשות הכנה מרובה והולכות נהדר לצד פירה, אורז או לחם טרי. מושלם לאירוח
עדי אבו | בית בנמל
| פורסם 07/09/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
לקציצות
1 ק"ג דג ים טחון
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור נענע קצוצה
1/2 צילי קצוץ
מלח, פלפל
לתבשיל
חצי כרובית מפורקת לפרחים
בצל סגול פרוס
שן שום פרוסה
חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס
חצי כוס ציר עוף / דגים
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד החומרים לקציצות. מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך.
2 במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים.
3 מוסיפים בצל ושום.
4 מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים.
5 מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים.
6 מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון.