אוכל
צילום׃ none

קציצות דגים

הן לא דורשות הכנה מרובה והולכות נהדר לצד פירה, אורז או לחם טרי. מושלם לאירוח

עדי אבו | בית בנמל | פורסם 07/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לקציצות

1 ק"ג דג ים טחון

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור נענע קצוצה

1/2 צילי קצוץ

מלח, פלפל

לתבשיל

חצי כרובית מפורקת לפרחים

בצל סגול פרוס

שן שום פרוסה

חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס

חצי כוס ציר עוף / דגים

מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד החומרים לקציצות. מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך.

2 במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים.

3 מוסיפים בצל ושום.

4 מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים.

5 מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים.

6 מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון.