אוכל
צילום׃ none

רצועות וייסבראטן ברכז רימונים

נתח בשר מאורך חסר שומן על מצע ריזוטו גריסים ושורשים לבנים

אבי שטייניץ | אדום אדום | פורסם 12/09/11 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק"ג וייסבראטן חתוך לרצועות (חותכים לעלים דקים ואז לרצועות)

פלפל גרוס

שמן זית

2 בצלים בינוניים מגוררים דק על פומפייה

8 כפות רכז רימונים

לריזוטו

4 כפות שמן זית

שורש סלרי גדול חתוך לקוביות

2 יחידות שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות

בצל לבן חתוך לקוביות

החלק הלבן מ-5 בצלים ירוקים

לפת או קולרבי, יחידה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות

כרשה החלק הלבן

כוס וחצי גריסי פנינה

מלח

פלפל שחור גרוס

4-5 כוסות נוזל ירקות או מים

לסיום המנה

שמן קנולה

בצל סגול חתוך לרצועות

גרעיני רימונים

רכז רימונים

כף סילאן

מלח ים

בצל ירוק טבעות

אופן ההכנה:

1 מניחים את רצועות הוייסבראטן בקערה עם שאר מרכיבי המשרה. משאירים ללילה בכלי סגור.

2 הריזוטו: מטגנים בשמן הזית את ירקות השורש קלות, מוסיפים את הגריסים השטופות ממליחים ומפלפלים, מוסיפים בהדרגה את נוזל הירקות, כל פעם כוס, עד לריכוכם.

3 מסננים את נתחי הוייסבראטן.

4 מחממים מחבת כבדה, כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את שמן הקנולה ומיד את הנתחונים, כל פעם מעט לצריבה טובה.

5 מוסיפים את הבצל הסגול במחזור הטיגון האחרון. מתבלים במלח פלפל גרוס ואז סילאן ורכז רימונים.

6 מעטרים בטבעות בצל ירוק ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה