אוכל

סברינות ממלאות

אבי לוי עושה קאמבק היסטרי לסברינות של פעם

אבי לוי | mako אוכל | פורסם 04/12/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לסברינות

1 כוס סוכר

2 ביצים

כוס וחצי קמח

1 אבקת אפייה

1 גביע אשל

כוס שמן

לסירופ

אחד וחצי כוסות מים

חצי כוס סוכר

1 סוכר וניל

מעט לימון

למילוי

1 גביע של גבינת מסקרפונה

חצי כוס סוכר

לקצפת

2 שמנת מתוקה להקצפה

חצי כוס סוכר

מעט תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר את הביצים והסוכר ולאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, האשל והשמן. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ונעימה.

2 מרססים בספריי חמאה תבנית מחולקת לכוסיות קטנות (אפשר מסיליקון) ויוצקים את התערובת לתוך הכוסיות. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

3 מקציפים את השמנת מתוקה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצפת אחידה.

4 מרתיחים את כל מרכיבי הסירופ: מים, סוכר, סוכר וניל ולימון לסירופ עדין במשך 45 דקות על חום בינוני.

5 מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת המסקרפונה יחד עם הסוכר ומניחים בצד.

אופן ההגשה:

טובלים את הסברינות המצוננות בסירופ, חוצים באמצע וממלאים בתערובת הגבינה. מזלפים מעל קצפת ומעל הקצפת מקשטים בדובדבן ומגישים .