סברינות ממלאות
אבי לוי עושה קאמבק היסטרי לסברינות של פעם
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
לסברינות
1 כוס סוכר
2 ביצים
כוס וחצי קמח
1 אבקת אפייה
1 גביע אשל
כוס שמן
לסירופ
אחד וחצי כוסות מים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
מעט לימון
למילוי
1 גביע של גבינת מסקרפונה
חצי כוס סוכר
לקצפת
2 שמנת מתוקה להקצפה
חצי כוס סוכר
מעט תמצית וניל
אופן ההכנה:
1 מערבבים במיקסר את הביצים והסוכר ולאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, האשל והשמן. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ונעימה.
2 מרססים בספריי חמאה תבנית מחולקת לכוסיות קטנות (אפשר מסיליקון) ויוצקים את התערובת לתוך הכוסיות. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
3 מקציפים את השמנת מתוקה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצפת אחידה.
4 מרתיחים את כל מרכיבי הסירופ: מים, סוכר, סוכר וניל ולימון לסירופ עדין במשך 45 דקות על חום בינוני.
5 מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת המסקרפונה יחד עם הסוכר ומניחים בצד.
אופן ההגשה:
טובלים את הסברינות המצוננות בסירופ, חוצים באמצע וממלאים בתערובת הגבינה. מזלפים מעל קצפת ומעל הקצפת מקשטים בדובדבן ומגישים .