אוכל
תמונת AVI׃ none

minute סטייק

מתכון קל וזריז להכנת סטייק אנטריקוט פרוס דק ועסיסי עם טחינה ועגבניה קצוצה

אייל שני | מבשלים ביחד | פורסם 13/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

נתח אנטריקוט
שמן זית
½ כוס טחינה
עגבניות
לימון
מלח

אופן ההכנה:

1 מלהיטים פלנצ'ה או מחבת פסים 2. פורסים דק דק פרוסות אנטריקוט, מורחים אותן בשמן זית, וצולים אותן על הפלנצ'ה צליה קצרה ביותר בכדי לא ליבש אותן. 3. מערבבים טחינה בקערה עם מים מינרלים מיץ מ1/2 לימון ומעט מלח.  4. יוצרים כתם טחינה בצלחת שטוחה, מסדרים את פרוסות הסטייק בערמה על גבי כתם הטחינה.  5. קוצצים עגבניה ומפזרים מעל. בוזקים מעט שמן זית על הכל ומוסיפים מלח.