אוכל
צילום׃ Marcelo_Krelling, Shutterstock

פיצה שוקולד

פיצה מתוקה מבצק שוקולדי נהדר עם ניחוח תפוזי, המון ממרח שוקולד והתוספות, אוי, התוספות: סוכריות m&m's, חלבה, חמאת בוטנים, שוקולד צ'יפס ובעיקרון כל מה שבא לכם, אפילו מרשמלו. חברים, זה המקום להתפרע

בל קפצן | mako אוכל | פורסם 05/02/16 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 435 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

לבצק:

500 גרם (3.5 כוסות) קמח לבן

60 גרם (6 כפות) אבקת קקאו איכותי

25 גרם שמרית (1/2 שקית) או 10 גרם (כף) שמרים יבשים

60 גרם (6 כפות) סוכר 

280 מ"ל (כוס ו-3 כפות) מים

קליפה מגוררת מתפוז אחד

10 גרם (1.5 כפיות) מלח

למריחה:

2 כוסות ממרח שוקולד בטמפרטורת החדר 

תוספות:

סוכריות m&m's

שוקולד צ'יפס חום / לבן

חמאת בוטנים

מרשמלו

ממרח חלבה או שערות חלבה

אופן ההכנה:

1 מנפים את הקמח והקקאו לקערה ומוסיפים את השמרים (אם מעוניינים בבצק לבן, משמיטים את הקקאו ומוסיפים 60 גרם קמח לבן). מערבבים ומוסיפים סוכר, מים וקליפת תפוז מגוררת.

2 לשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות איטית. מוסיפים את המלח ולשים כ-3 דקות נוספות.

3 מניחים להתפחה כשעה.

4 מחממים תנור ל-200 מעלות.

5 מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כדורים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של כ-4 מ"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

6 אופים כ-10 דקות, מוציאים מהתנור, מורחים שכבה של ממרח שוקולד ומפזרים תוספות לפי הטעם.

7 מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ומחזירים לאפייה למשך 10-5 דקות.

לעוד מתכונים של בל

 
>> איך מכינים דג מרוקאי מכל הלב?
>> 13 המסעדות הטובות בישראל - בחירת השפים