קישואים ממולאים
מנת ממולאים צמחונית עם שלושה סוגי גבינות
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 קישואים עגולים
100 גרם קשקבל
100 גרם אמנטל
100 גרם קוטג'
מלח ופלפל
50 גרם קמח
1-1.5 כוס חלב
50 גרם חמאה
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים קערת מים גדולה עם קרח. 2. שוטפים את הקישואים, חוצים לחצי ומבשלים במים רותחים כ-5דקות עד לריכוך הקישואים 3. מעבירים את הקישואים מיד לקערה עם מים עם קרח (על מנת להפסיק את פעולת הבישול). 4. מנקים את לב הקישואים עד לבסיס הקישואים ומניחים את המילוי בתוך מסננת. 5. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את הקמח, ותוך כדי ערבוב עם מטרפה, מוסיפים לאט לאט את החלב, כשכל הזמן צריך לערבב עד שהנוזל מסמיך. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט. 6. קוצצים את מילוי הקישואים ומוסיפים אותו לרוטב. מוסיפים את שלושת הגבינות ומערבבים היטב. 7. מניחים את בסיס הקישואים בתבנית אפיה, ממלאים את הקישואים במילוי, ואופים כ-15-20 דקות, עד להזהבה.